torsdag, maj 22, 2014

The Wall

Man FÅR strunta i att radhuset är jättestökigt, dammigt och lite eftersatt både här och där och åka till Bästa Mamman istället. Äta jordgubbar, glass, dricka kaffe. Ligga i fina soffan med benen upp över ryggstödet och ligga nästan upp och ner och prata med henne i flera timmar.
För jag tänker så bra där.
Det är lugnt, det är tryggt.
Hon lyssnar så bra. Hon har ett lager med pappersnäsdukar, nötkakor och hemgjord svartvinbärssaft också.
Man FÅR låta bli att ha dåligt samvete att jag inte orkat handla och kidsen äter nudlar två kvällar i rad varvat med surdegsmackor med Nutella på. De klagar inte. Inte alls. 
Den där väggen ska vi akta oss för. Det har vi bestämt. 

6 kommentarer:

 1. Helt rätt taktik! Andas och bara vara, det måste till för att få ihop livet! Bra med en mamma man kan åka till då! Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag tror nutella innehåller hela kostcirkeln så det är lugnt.

  SvaraRadera
 3. Har man en vägg i antågande så får man strunta i precis allt utom just väggens framfart.
  Nudlar och Nutella tillverkas just för slika händelser.

  Markattan

  SvaraRadera
 4. Det där med maten, jag kan också få så jäkla dåligt samvete för det. Och varför då? Ungarna är fullt nöjda med att käka nudlar och mackor lite till mans. De bryr sig inte. Det är vi som bryr oss. Jag försöker släppa samvetet där. Det går sådär, men jag jobbar på det. De går aldrig hungriga. Och när jag lagar mat kommer de inte alltid hem.

  Du är skitbra ändå. Och väggar ska man som sagt akta sig för. Kram.

  SvaraRadera
 5. Så himla bra grej detta med gladboost. Att små grejer faktiskt kan göra skillnad! Och väggen, den får stå där den hör hemma...ensam.

  SvaraRadera