fredag, november 07, 2014

Julstädning

Igår fick jag ett tokryck och städade på övervåningen. Jag hann med ett rum av fyra. Det trixiga blir ju att tycka att det är bra, ett av fyra, istället för att tänka och känna att jag inte hann mer.
Nä. Det är svårt att hinna med radhuset emellanåt tycker jag. Jobba heltid är en hel massa tid och så vill jag ju sjunga, träna och umgås med kidsen. Vips. Så är tiden slut.
Jag gör i alla fall någon slags prioritering.
Nåväl.
Det här rummet.
Är nu skinande rent, innehåller betydligt mindre kläder, prylar, damm och skräp. De kläder som är kvar är vikta och befinner sig i något som kallas garderob. Typ. 
Köksskåpet för glas är något mer välfyllt i dag än igår då detta rum visade sig inhysa några av de "försvunna" glasen.
Tvättkorgen är fylld av diverse för det var svårt att utröna om det var rent eller inte. Man kan väl säga gott och blandat?
Och jag höll på till sena natten.
Ja.
Ett ungdomssrum.
Jag brukar inte städa deras rum. Obviously. Nä. Det får de sköta själva och det gör de, men någon gång om året tokstädar jag. Rubbet. Ungefär till jul. Nu är det ju en himla massa dagar kvar till jul så man kan ju också säga att jag varit något av ute i god tid. Bra jobbat helt enkelt.
Och rumsinnehavaren? Jag hoppas någon blir glad. Det blir jag när de städar åt mig.

2 kommentarer:

  1. Så där gör jag också. Ibland river jag av deras rum ordentligt. För det blir aldrig gjort ordentlig när de gör det själva. Men bara ibland!

    Och du, om en vecka ses vi! <3

    SvaraRadera
  2. I will not….: Absolut! Bara ibland! JA! Bara en vecka kvar, DET ska bli så roligt!

    SvaraRadera