torsdag, november 20, 2014

Vuxenpoäng!!!!

Jag har insett att jag inte kommer hinna röja ur och renovera gästrummet till jul. Kom på det i morse. Har helt enkelt lagt ned de planerna. Tapet- och färgproverna kommer snopet att få hänga kvar på väggen så jag inte glömmer bort det efter jul. För rummet behöver fixas i ordning.
Tänker mig ljust grå väggar, vit hissgardin, vita krukor med murgröna i, grå bäddsoffa med vita plädar och några kuddar. Vit matta på golvet, tv-bänk som jag kan ha den nya tv-boxen på med 518 kanaler. Ja. En tv också förstås. Alltså. Dylik box kräfva skön soffa. Hur ska jag annars orka titta på tv för att få valuta för pengarna? Kan man ju undra.
Nä. Jag kommer få klämma ned mig i smala gästsängen, sparka undan bra-att-ha-sakerna och ligga där och tänka att jag hann inte till den här julen. Heller. (min egen säng överlåter jag åt hemvändande ungdom med pojkvänn. Hur snäll är inte jag?)
Att jag bromsar i tid är det som ger mig vuxenpoäng.
Jag kommer helt enkelt ha oändligt med tid för att istället att ägna mig åt korstygnsbroderade ostgördlar, baka mandelmusslor in masse, stöpa ljus och lite annat smått och gott. Moooaaaahhhhaaaa. Eller inte.

4 kommentarer:

 1. Ibland är det skönt att vara vuxen!

  SvaraRadera
 2. Gillart't. Du är läraktig du också ;-)

  SvaraRadera
 3. Korstygnsbroderade ostgördlar, låter ju fantastiskt! ;-)

  Bra tänkt.

  SvaraRadera