söndag, februari 26, 2017

Effektiv söndag. Till nu.

Den "fulla farten" höll i sig till söndag eftermiddag. Nu får det vara nog på fixandet och effektiviteten! 
Somnade ganska direkt efter mellon igår och sov till tio i morse. Nästan 12 timmar. Vafalls? Frukost, bokade sista boendet på nervägen till Kroatien: Opatija, en lägenhet med havsutsikt, så var nerresan klar. När vi åker hem brukar vi aldrig förboka, då tar vi det som det kommer. När det nu var fixat åkte vi en sväng till Västerås, Hjärtat suktade efter ett besök på Biltema så Biltema fick det bli! Himla länge gick vi där och jag! shoppade mest. Hm. Spolarvätska i parti och minut, batterier, en ny ringklocka till cykeln och en osthyvel! Se där ja! 
Sen styrde vi kosan mot Erikslund, shoppingcentret med Ikea. Lilla Systern jobbar på salong där så henne fick vi ned på Ikea-lunch innan Hjärtat och jag fortsatte shoppingrundan. MQ hade superrea, sista dagen, hej en ny prickig blus och jag kom även ihåg att jag behövde ny dagkräm och eye remover och sen sa jag till Hjärtat att det var bäst att åka hem innan jag shoppade loss alldeles. Jag som bara var med som sällskap. 
Nu haver jag landat i radhuset igen och soffläge hägrar resten av den här dagen. Någon film, en kopp te, katten vid fötterna och life is good!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar