tisdag, februari 07, 2017

Jag ser ljuset!

Det finns hopp! Idag var det litet ljusare när jag satt vid frukostbordet och tittade ut. Kan delvis bero på den snö som föll i går kväll men inte bara. Det ÄR ljusare.
Ett besök hos min sjukgymnast, den ena av dem, och idag tränades balanslinje, centrerad kraft och att säga "nej". Högt. Ända från tårna. Kändes himla bra kan jag meddela för en "ja-sägare" som jag är. 
För övrigt har resväskan åkt ut i förrådet, sandalerna in i garderoben och vinterkängorna är på. PMS de lux för dagen och det är ju också ett tillstånd. Ett trist ett om nån frågar mig. Skulle tro att några i min omgivning också tycker det. Humörsvängningar får ett fejs. Mitt. Pah!
Men ibland är humöret bra att ha. Som när Com Hem skickar hem ett helt annat avtal än det vi kom överens om via telefon och inte har en aning om varför. Men det rättade till sig och en eloge till deras kundtjänst som jobbade hårt och fick till det till slut. Mycket nöjd kund är jag efter ca två timmars ringande. Men det var det värt. Och över alltihop skiner solen! 

1 kommentar:

  1. Solen? Ja, den vore kul att se. Men klart ljusare när jag kör till jobbet och på kvällen märks det ännu tydligare. SKÖNT!

    SvaraRadera