söndag, april 23, 2017

Dan efter en fest

Igår var det fest! Vi hippade och hurrade för Största Systern. Den riktiga dagen infaller på tisdag men eftersom tisdagar inte är en dag man brukar slå klackarna i taket på så gjorde vi det igår istället. Familj, släkt och vänner samlades med tema Gatsby och tjugo-tal. Så många fina kreationer, häftig musik, god mat och bara mys. Väldigt trevligt!
Jag var sen barnvakt åt Lilla N och när timmen blev sen åkte han och jag hem till radhuset och det lilla livet somnade som en sten. Klockan 06.15 i morse väcktes jag av ett glatt tjoande från spjälsängen: "HEEEEEEJ". Och där stod han, den minste mannen i mitt liv och så rullade dagen igång. Frukost, krattade löv, åkte till festlokalen och hämtade presenter, dammsög och tja, fixade i ordning. När sen alla gått till sitt vid pass fem-blecket i kväll drösade jag ned i soffan och där sitter jag än. Nöjd, glad och så fantastisk tacksam för alla vi har, nära och kära. En härlig festkväll satt som en smäck! Även om jag hängde med på avstånd via Instagram och Facebook så gläds jag åt Största Systern som fick sin fest!Den blivande trettio-åringen med Lilla N.

Lilla Systern i Gatsby-stil


Lilla N busade med Store Bror och blev trött


Stora Systern med trubadur sjöng en låt till sin syster! Vackert och modigt!


1 kommentar:

  1. Det låter som ett bra upplägg, du fick vara med, sen ha hand om lilla hjärtegrynet. Det är rätt skönt att slippa slå klackarna i taket hur sent som helst ;) Och det uppvaknandet gör inte det hela sämre! Snygga alla är!

    SvaraRadera