torsdag, april 27, 2017

Husdrömmar

Här skiner solen idag. Återstår att se om den gör det fortfarande om en liten stund när jag ska gå till jobbet. Det kan snöa .... detta aprilväder!
Jobba, gå på husvisning, gå på cirkelträning - dagens plan. Och göra gårdagens läxa. Jag fuskade igår. Läxan består av att varje kväll skriva ned hur dagen varit och hur jag handskas med de katastroftankar jag har sedan i mars när tillvaron snurrade för oss ett slag. Det är min psykolog som ger mig "läxor". Hon är bra. Så där bra så fasaden rämnar bara jag ser henne. Face off och timmen hos henne en gång i veckan är min livlina.   Det är skönt och jobbigt på samma gång. Framåt. Det är dit vi ska!
Så husvisningen då. Nä. Jag ska inte flytta precis nu men radhuset blir en gång  himla stort för en person så jag ser mig omkring. Och så klart dyker "Cina-huset" upp i fel tid, fel område och vänder upp och ned på allting. Ett pyttelitet rött hus med vita knutar från 1924, trägolv, pardörrar ut till fin altan, kattvind, kakelugn och en lagom sned, vind och säkert knarrig trappa till övervåningen. Jag är kär och skulle kunna flytta in utan att ha varit där. Så, det ska rekas ikväll! Jag hoppas taket läcker, grunden är sprucken och fönstren hänger på trekvart så jag förstår att det inte går ...... 

1 kommentar:

  1. Så spännande ändå! Husvisning är kul! Oftast blir man besviken, så jag hoppas du blir det idag då🙄
    Skönt att ha någon att prata med och gråta ut hos!

    SvaraRadera