måndag, april 03, 2017

Ordet för dagen är tacksamhet

Jag har inte varit här på ett tag. Det kom annat emellan. Annat som i sånt man inte vill ska hända men som kan hända i alla fall. Sånt som i att vi en kort stund stod på randen till en katastrof och förstod innebörden av att saker och ting kan förändras för alltid på ett ögonblick. Att jag och kidsen är ett team råder det efter de senaste veckorna ingen tvekan om. Inte heller att vi har folk omkring oss som ställer upp när det gäller. Inte nödvändigtvis de man trodde utan andra tända stjärnor. Idag är vi på väg igen, har vardag. Det där som man då och då kan ledas ihjäl över men som när det krisar är så oerhört efterlängtad. Man vill bara ha vanlighet: Falukorv och potatismos. Gnabb vid middagsbordet. Tjat om soporna, tandkrämssprut på badrumsspegeln, Aktuellt på tvn och Radio Rixs på köksradion. Släppa ut katten klockan fyra på natten. Ligga efter med dammsugningen. Kör på måndagar och fredagsmys. Det vanliga. Det invanda. Det räcker så!

8 kommentarer:

  1. Skönt att höra att annat emellan är över. Om du någonsin behöver mig ska du inte tveka. Lova!

    SvaraRadera
  2. Det låter oroande😕Men skönt att ni har vardag igen och har många runt omkring. Du vet var jag finns!!! Kram till er alla❤

    SvaraRadera
  3. Jag har funderat på om det var något. Men katastrof var inte med i tanken. Så skönt att allt går åt rätt håll nu. Du, ni, är en fighter. Det vet vi sen tidigare. Varm kram.

    SvaraRadera