fredag, mars 09, 2018

Medaljläge och en dagens

När jag åkte till badet i morse 05:50 snöade det och fåglarna sjöng. En märklig kombo. Idag gick det bra att simma då 50-metersbanor var öppna och det gillar jag. Tycker att det är lättare att få flyt (höhö) i simningen på längre bana och jag får snabbare tid. Sparar väl in tid på alla vändningar som blir i 25-meters bassäng?
För övrigt ger jag mig själv medalj som inte har stalkat sonen den här veckan. ”Lita på att det bär” är mitt mantra och inte en endaste gång, jo, kanske en gång, har jag kollat om han varit aktiv på messenger på morgonkvisten. För jobbets skull. Han jobbar halvtid och jag SKA inte fråga hela tiden hur det går.

Dagens utflykt; ska hämta systerdotters son på fritids för att köra hem honom och fika med systerdotter. Tycker det känns roligt att hämta på dagis och fritids ibland. Lite mer avspänt som mormor och gammelmoster än när det begav sig med mina egna telningar. 

Ja. Sen ska jag byta förband på Hjärtats axel och hjälpa honom att ansöka om sjukpenning. 

Jo. Jag ska jobba också. Men: äntligen fredag!


Jag och mitt simsällskap njuter av kondis-frulle.

4 kommentarer:

  1. Det har funkat utan att du kollat? Det är svårt att låta bli! Jag kollar av annan anledning, om nåt kanske är på gång...
    Hur är det med Hjärtats axel? Njut av helgen nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det funkar! Axeln läker bra och han lär klättra på väggarna innan sjukskrivningen är slut!

      Radera
  2. Ja äntligen. Njut av ledigheten och det som fyller på med energi ❤

    Markattan

    SvaraRadera