torsdag, mars 22, 2018

Takdropp och semesterlängtan

Ja, det går ju mot vår. Brytpunkt. Jag har solbrillor för att dämpa ljuset och lugna min migränhjärna. Väcker en del uppståndelse det här med solglasögon, i alla fall om jag glömmer att ta av mig dem inomhus. Fattar det, ser ju lite konstigt ut på gymet t ex. Så jag tar av mig dem där. 
Igår tränade jag efter jobbet. Lite försiktigt eftersom jag varit däckad i två dagar. Sen gick jag hem och låg resten av kvällen och letade resor till Grekland till hösten. Kefalonia fastnade jag för. Någon som varit där? Eller Zakynthos. Eller Karpathos. Det ser ju finfint ut överallt.
Idag väntar jobbet igen. Som alla dagar. Skulle ha varit i Nyköping men möten där blev inställda och då känns det som en bonusdag. Inte för att jag inte gillar att åka till Nyköping men jag slipper resorna och hinner beta av det som samlade sig när jag var borta. Träningskläderna är packade, sedan länge har jag ett styrkepass inbokat ikväll. Med instruktör. Så, jag hoppas att dagsformen kommer att vara god. Med eller utan brillor! 

1 kommentar:

  1. Ska se om det funkar att kommentera så här. Får gå in på bloggers läslista, wp´s uppdaterar inte. Men bra om det går att kommentera därifrå, så det är lätt för er att hitta. Skönt att drömma om semester. Det ser mörkt ut, ny snö i natt igen.../Eva-Lotta

    SvaraRadera