onsdag, mars 07, 2018

Ord och inga visor

Pendlar mellan gråt, ilska och trötthet. Inte kul för någon. Men. Jag gör det jag ska. Idag t ex har jag varit en timme hos min sjukgymnast, basal kroppskännedom. Hon får ner mig på jorden så att jag kan samla ihop mig. Vi tränade sittande. Ska det vara så svårt? Jag mår i alla fall bra av det. Sen gick jag till blomsteraffären och skulle köpa en monstera. Hade ett Presentkort men det fungerade inte i deras nya kassa så de bjöd på blomman! Förvånad men glatt överraskad tant åkte hem med gratis blomma. Nåja. Brände pengar ändå på kattens dietmat. En veckas ranson kostar som en lyxmiddag på finaste guldkrogen. Men det är hon värd, den lille kissen.
Eftermiddagen ska spenderas i möten. Samlar kraft. 
Ringde Hjärtat hastigt för att kolla axel-läget och det var bra. Ojade mig lite över mitt egna skink/höft-onda och påtalade att jag tror att det en nerv är i kläm. Det trodde han med: Humörsnerven! Hmpf. Over and out.

6 kommentarer:

 1. Förlåt men kunde inte låta bli att skratta. Humörsnerven, vilken modig man😉

  SvaraRadera
 2. Tänkte precis som Eva-Lotta, modig karl det där 😜

  Markattan

  SvaraRadera
 3. Jag tänker att man borde få öva både sitta, stå och ligga? Aboo, allt är svårt och jobbigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur det blir beror på dagsformen! Hela hösten och fram till nu har varit liggande med ett o h annat undantag. Att ligga på golvet och inte bara ha axlar och hälar i golvet tog sin tid. Att våga lita på att det bär. Mödosam väg men värt det. Alla dagar i veckan!

   Radera