torsdag, mars 29, 2018

Skärtorsdag

Sol och kallt. Ingen snö i sikte. Delar av mitt dreamteam ska ner till Skåne med sin far, de har laddat med vinterkläder .... andra delar av mitt dreamteam är på tur i en röd cheva på Havannas gator eller badar i turkost hav. En del arbetar idag, drar till Stockholm med kompis i morgon. Jag jobbar idag och drar också till Stockholm i morgon fast inte till samma ställe som Lilla Systern. 
Så. Ingen familjemiddag på påskafton är i sikte.
Igår utökades släkten med en liten ”guldklimpsklump”, min systerdotter födde sitt fjärde barn och jag blev gammelmoster igen! In alles är jag gammelmoster/faster åt sex små liv. Jag träffar dem ibland och det är mysigt att känna dem! Min egna lilla yrväder, Lilla N, har jag umgåtts med en hel del i veckan för att jag ska klara av påsk-abstinensen när han är borta! I morse upptäckte jag att hans lilla pyjamas låg kvar i badrummet och jag blir alldeles varm i hjärtat! Så många spridda pyjamasar man har plockat upp genom åren och så mycket längtan och kärlek man kan känna bara genom att göra det! (Sen, från strl 140 o så blir man ju galen för att de inte plockar själva men det är en annan historia).
Skärtorsdag. Jobbdag. Styrketräningsdag. Migränfri dag! 

Påskpyssel i radhuset!

1 kommentar:

  1. Starka vindar och halvmulet här idag. Vädervarningen för Skåne är inte att leka med, men nog längre ner än Farmor och Farfars boning.
    Ler åt att plocka upp pyjamas, den kan du sniffa på under påsken...
    Önskar er en riktigt Glad påsk!

    SvaraRadera