tisdag, juni 16, 2020

Idag är en regnig dag

Jag är däckad. Huvudvärk och ledvärk from hell. Någonting positivt med det är att sist det begav sig med dåligt mående p g a värken var 8 mars. Tre månader på banan i ett sträck. Minns inte när det hände sist. Har det ens hänt???
Lite gnissel i maskineriet den här gången, lite oro, lite mycket jobb, flytt av Lilla Systern till Rosa huset tillfälligt, inställda och omställda semesterplaner och så pladask, så ligger jag där.

Annars är det väldigt fint i trädgården, det sprutar växtlighet och ny grönska varje vecka.  Superspännande. Många fikastunder vid syrenen, många sena kvällar för att ”det är så fint att vara ute”. 
Idag regnar det. Behövligt då vi nyss gödslat gräsmattan. Fukt och värme, det lär växa så det knakar!
 Längtar till helgen, midsommar minsann. Så fort det går. Ska jobba en vecka efter det sen hägrar fyra veckors semester. Hur skönt ska inte det bli??? 
Först ska vi fira Hjärtat på torsdag. Det Brukar vanligen ske någonstans utefter autobahn på väg ned till Kroatien men inte i år. Detta konstiga år. Har i alla fall hyllat finvädret här i juni, vi har kunnat träffa mamma och Herr L och fikat utomhus. I söndags firade vi Hjärtats son som är färdig ma-lärare, en hel hög for till Söderköping och åt mat. Utomhus. Hjärtat och hans kids, ex-frun, Lilla Systern och jag. En väldigt skön och trevlig dag. Många sådana dagar önskar jag mig.





2 kommentarer:

  1. På det stora hela bra ändå!
    Vädret hittills kan man inte klaga på. Det blir som det blir, ingen man kan påverka. Men att kunna sitta ute underlättar ju detta året🤗

    SvaraRadera