tisdag, september 22, 2020

Ensamtid

Igår kväll var Hjärtat i pingishallen till klockan sent. Jag var alltså ensam hemma en kväll och det var så skönt. Åt gröt med mammas äppelmos till, riskakor med hårdkokt ägg och så gjorde jag egen müsli.
Att vara själv, jag behöver det då och då. Få allt att stillna och bara skrota runt själv.
I morse tog pensionären sovmorgon så till frukosten var jag ensam vid bordet. Gjorde inget det heller.
Alltså, jag uppskattar min sambos sällskap men lite lyx då och då i min ensamhet är bra för mig.

Något som inte är bra för mig är denna envisa värk. Inatt har det flyttat sig till knä- och fotleder och det var med svårighet jag cyklade till jobbet de först trehundra metrarna men sen så knirkade det upp sig riktigt bra. Men jag bryr mig inte om några hoppsa-steg idag, det får vara. 

För övrigt anar man solen här idag och det är ju alltid mysigt, ganska varmt också. En skön höstig tisdag.

2 kommentarer:

  1. Alla mår bra av att få vara själv då och då, tror jag. Man tycker inte mindre om den andra för det. Jaså han är pensionär nu Hjärtat. Lyckost!
    Den där krånglande höften och ben och fötter... känner så väl igen det, samma här just nu. Först framåt morgonen går det att somna. I morse kunde jag knappt gå de första metrarna. Men solen skiner iaf😉 och mobilen tar bra bilder...

    SvaraRadera
  2. Igenkänning på den! Lyx att få egentid när man är i tvåsamhet. Jag har söndageftermiddagar och torsdagskvällar, för då spelar sambon badminton :)

    SvaraRadera