söndag, januari 22, 2023

En vecka, en helg

Veckan gick fort och var intensiv, överlämning av arbetsuppgifterna gick bra men både min ersättare och jag var helt slut när fredagen kom. En dag kvar, sen går jag över till nytt uppdrag.
Igår vaknade jag supertidigt och hade sån energi. Klockan 11 hade jag storstädat huset, kastat ut granen från uterummet och tvättat 2 maskiner.
????
Kan inte påminna mig om när det hände senast men tacksam var jag. Energi. En skön känsla.
Jag åkte till kyrkogården och tände ljus för mamma och for sen till Stora Sundby slott en bit utanför stan för en promenad i slottsparken. Kyligt men uppfriskande.
Där finns en gårdsbutik och jag köpte närodlad sparrispotatis och tryffelsalami, gjord på gården. Den var supergod.
Idag vaknade jag till en vit, kall, vacker krispig värld och gjorde en utflykt till skogs med Lilla Systern och sambon. Vi gick lite över 5 kilometer och hade fika med oss. Det är något visst med att äta utomhus, jag tycker att det smakar mer. Kaffe, varm choklad och mackor. Heaven!
Eftermiddagen spenderade vi hemma hos Store Bror med sambo. De har renoverat sitt badrum så det var roligt att se så fint det blivit. De har också blivit med katt, en kattdam, Inez,  på 12 år som behövde ett nytt hem, det var mysigt att träffa henne.
Strax börjar handbollen, Sverige - Portugal och vips är helgen slut.






1 kommentar:

  1. En helg går verkligen fort! Du lyckades maxa din helg med trevligheter.
    Berätta mer om ditt nya uppdrag!
    Själv laddar jag för städning idag. Solen sken igår, då syntes det tydligt att det behövs städas!
    Glad måndag ☺️Eval8

    SvaraRadera