torsdag, februari 09, 2023

Ledig fredag i sikte

Idag fixade jag min nya e-postsignatur: Programadministratör.
Den sitter fint.
Sen pratade jag med min vikarie i två timmar och fick lite feeling, en sån där känsla när man känner att man kan. Det är minsann skönt att känna så, speciellt dagen efter en dag som inte alls kändes bra.
Det är skönt att ha en ”ny-på-jobbet-känsla” också men ack vad jag blir trött i huvudet. Den lediga fredag i morgon kommer lägligt.
För övrigt pågår invänjningsperioden av det nya pann-ljudet. Det går sådär.
Herr L har ringt här på kvällskvisten och stirrat om ett sms från Tele2 han inte förstår. Jag lovade att hälsa på honom på söndag och titta vad det är han fått och då lugnade han ned sig. Vi pratade sen om ditten och datten och så kom vi in på ämnet blommor. Övervintrade pelargoner och dahliaknölar som ska väckas inom sinom tid. Vi har ju det gemensamt, trädgårdsintresset. Jag ligger ju i lä, trädgårdsmästarson som han är men det är kul att dela det intresset. Mamma var också en stor trädgårdsvän så växter jag fått av dem värnar jag lite extra om.
På matrumsbordet blommar pärlhyacinter i en loppad soppskål. Lite fint tycker jag.





1 kommentar:

  1. Det var en fin titel. Så bra att du kan hjälpa Herr L med det konstiga sms:et. Bra att han frågar när han inte vet.
    Nu har B6 badat och vi ska köra hem till dem. B7 har kommit hem nu, de har varit på sjukhuset igen med hans ögon, som inte vill bli bra. Trevlig helg! Eval8

    SvaraRadera