fredag, februari 03, 2023

Smart av mig

Det här förenklingslivet jag eftersträvar ställer saker och ting på sin spets då och då eftersom det också betyder att jag ändrar om mig på en del punkter. Förändringar får ringar på vattnet, en del gillar det, en del gillar det inte lika mycket.
Jag har tidigare skrivit om min avgång som projektledare på hemmaplan, vansinnigt svårt men vansinnigt skönt. Jag gör som andra halvan, tänker på mig själv.
Vafalls?
Ingen ordning i ledet.
Nä. Så kan det gå och jag har nu två ensam-resor inbokade i vår och tänker ha SEMESTER. Till exempel.
Har jobbat hemma idag och hade lite energi över, fredagsstädade och så kan jag vakna till ett nystädat hus i morgon lördag och faktiskt vara LEDIG. Skönt och smart av mig. Tycker om att vakna på helgen och det är fint hemma, blir glad av sånt. Aningen lättroad tjej. 
Helgens planer är att fika med Bästa Väninnan och på eftermiddagen fira systerdotter som fyller år och fått en bebis. Dubbelfirande med andra ord, så mysigt med en bebis till i släkten. Denna lilla människa är mammas tolfte barnbarnsbarn, hon hann få veta att det lilla livet var på väg och jag vet att hon gläds i sin himmel. Sånt gör mig också glad. 


3 kommentarer:

  1. Samtidigt låter det lite ensamt? Eller har jag helt fel? Bara det är rätt för er så är det ju bra 😊 Eval8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu är mitt vara-själv-behov väldigt stort så ensam-resor står högt i kurs. Behöver höra vad jag själv tänker 😊 /C

      Radera
    2. Ja, ibland är det skönt att vara själv 🥰

      Radera