lördag, juli 09, 2011

En kär gammal vän

Åh! Grabbarna spelade för kung och fosterland och slutade cupen med en bronspeng! Nu är ju jag en luttrad idrottsmamma och vet att tredjepris inte smäller så högt precis just nu men om ett tag kommer det att kännas bra. Jag vet också att det är därför jag inte får något svar på varken ringsignaler eller sms. Allt måste smältas i sin takt. Men JAG tycker som vanligt att de är bäst, sötast, snabbast och tja, bäst helt enkelt! Guld från mig alltså!
Annars flyter lördagen på. Huvudvärken from hell, rester av migränen dröjer sig envist kvar och gör att farten är mer åt snigelhållet. Gör inget å andra sidan. Jag tänker tillbringa eftermiddagen i den nymålade trädgårdssoffan, den gamla trotjänaren som äntligen, äntligen har fått dynor också. Är det juli så är det. Då ska man sitta mjukt!


Som gjord att tillbringa denna lördagseftermiddag med en bra bok och en kopp kaffe. Solhatt på. Sen så!

4 kommentarer:

  1. Klart dom är bäst! ;-) Soffan ser sommarmysig ut, hoppas du hade det lugnt och skönt!

    SvaraRadera
  2. Naturligtvis är mamma stolt över de sina, oavsett valör på pengen, eller om det blev någon överhuvudtaget. Så ska det alltid vara och inte som man ibland får höra och läsa om, föräldrar som skäller ut sina ungar inför öppen ridå.

    En riktigt härlig mysarsoffa har du skaffat dig. Nu gäller det bara att du tar dig tid att sitta/ligga där.

    SvaraRadera
  3. Vilka fina dynor! Så somriga och snygga!

    SvaraRadera
  4. Självklart är de bäst! Du ska få se han är nöjd när han kommer hem och slänger sig i mys-soffan :)

    SvaraRadera