tisdag, juli 26, 2011

Dagar går.........

.... sin gilla gång. Somliga är bra, somliga är .............. mindre bra.
Igår var en dag då jag var på dåligt humör. Ehum. Arg. Irriterad.
Våren och försommaren har varit galen på sitt vis så jag orkade inte ens ta reda på varför. Förmodar att det var svallvågor efter allt som hänt och tja, skiten ska ju ut. På något vis.
MEN,
nu kan man faktiskt inte påstå, inte påstå alls att ilska och arga dagar är av ondo eller dåliga på något vis för när jag äntligen kunde gå och lägga mig konstaterade jag att:
  • jag säkert har områdets renaste duschkabin. SOM jag gick lös på den med allehanda medel, trasor, tandborste och ja, t o m avloppet är nu skinande rent........
  • inhandling av torrvaror till stundande tonårs-camping-turnén gick i rasande fart på ICA och inte en endaste grej som inte stod på listan kom med hem. Synd bara att själva listan inte var med..........
  • jorrå. Älsklingen stod i vägen. Mest hela tiden. T o m när han satt i soffan................
  • Boxer ska FINALLY skicka ett nytt digitalkort eftersom det andra tog slut för ca fyra veckor sedan och de envist vägrat. Nu fick de ge sig eftersom Tv.n varit på reparation utan att det var något fel på den. Ett skitföretag är vad det är och jag ångrar den dag abonnemanget tecknades. BARA strul har det varit med kort och fakturor. Någon på Boxer behöver kanske uppsöka en örondoktor idag för jag, tja, var som sagt på dåligt humör. Men ett nytt kort är på väg!
Sen blev det äntligen kväll och idag är en ny dag!
Dagen för avfärd på efterlängtad roadtrip! Ha det!
Vi hörs!

3 kommentarer:

  1. Det låter som din ilska skulle behövas här, så jag får ändan ur och tar tag i städningen!

    SvaraRadera
  2. Nåja, man kan ju inte ligga på topp jämt ;)
    Hoppas dagen idag varit bättre :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ibland undrar jag om Esset inte retar mig för att få rent på diskbänken. Ha en toppen-road trip!

    SvaraRadera