måndag, november 12, 2012

Knepigt läge

Måndag. Hemma. Många samtal rings. Skola. Om obefintliga åtgärdsprogram. LSS-handläggare om resurs. Händer att det fälls en och annan tår. För att det är så förbannat svårt och knepigt att få till rätt hjälp i skolan. Tar tid. Tar på krafter. Kaffe hjälper. En och annan pepparkaka.
Sen blir det plötsligt lättare. När ett långfinger som dragits ur led under en handbollsmatch, dragits tillbaka i rätt läge, nu plötsligt börjar bråka och stöka med fingerinnehavaren, Store Bror. Sådana samtal är lättare att ringa. Att knöla in ungen på obefintliga tider i sjukvården har ju blivit lite av min bästa gren och även den här gången lyckas jag. Röntgen om en timma. Tjolahopptjolahej. Så försvinner en måndag. Fort.

8 kommentarer:

  1. Jag kan tycka det känns jobbigt att ring samtal till myndigheter och liknande. Jag avundas dig inte!
    Hurrarop till dig som till och med orkar klämma in ett Tjolahopptjolahej i allt det där :)
    Styrkekramar!

    SvaraRadera
  2. Carina: TACK! Jag är "tvungen" att klämma in lite tjola..... Blir tokig annars.... ;)!!!!

    SvaraRadera
  3. Lite tjolahopp och ett och annat skratt tillsammans med några tårar, är just en bra medusin för att klara detta. Du är fenomenal Cina, som hittar lite pyttestyrka i små saker som till sammans blir kanon styrkan som ger dig orkar att hjälpa dig att flytta berg. Styrke kramar!

    SvaraRadera
  4. Laila: TACK även t dig vännen! Kram!

    SvaraRadera
  5. Du är min idol! Det satt jag och tänkte på i helgen. Funderade tom på att skicka ett sms till dig där det skulle stå just så :)Vad sa röntgen om fingret?
    Tjolahopptjolahej!

    SvaraRadera
  6. Ezter: TACK! Det var snällt sagt! KRAM! Rtg måste göras om i morgon..... bilderna blev inte bra och man tror det är en spricka. KLART det skulle drabba en som har sjukhusskräck.....

    SvaraRadera
  7. Jag ska tänka på er i morgon! Hela dagen! På pappan också ;) Lider med er för detta årets händelser, kanske allra mest för gulliga Store Bror! Kram på er!

    SvaraRadera
  8. Hoppas att allt har gått bra idag! KRAM! Jättekram! 8:e juni ska bokas, officiell inbjudan kommer!!!

    SvaraRadera