söndag, november 18, 2012

Trevligheter gör en tant på bra humör!!!!!

Så har jag landat i radhuset igen. I fredags kväll styrde Bästa Väninnan och jag våra högklackade mot Wallmans Salonger och det var en trevlig upplevelse. Väldigt bra underhållning, mycket god mat och trevligt bordssällskap. De är duktiga där, på Wallmans.
Efter showen blev Wallmans nattklubb och det var ju ett spännande studiebesök i verkligheten...... Sen blev vi verklighetströtta och vandrade genom Stockholmsnatten till Slussen och tog bussen hem. Beundrade den stora, stora granen som håller på att byggas vid Skeppsbron och kände ett uns av stress där ett tag. Nu tänker inte jag bygga en julgran av gigantiska mått, oh no. Men ändå! Advent, jul. Hur ska man hinna???? Asch. Det blir jul likväl jag hinner brodera ostgördlar, stöpa ljus, baka 18 sorters kakor eller inte.
I alla fall så BLIR man glad av trevligheter. Det visste jag ju innan och nu är det bevisat: Tant är på bra humör! Bådar gott för en gråsöndag!

4 kommentarer:

  1. Min jul kommer gå i den extrema enkelhetens tecken. Och det känns bra.

    Stressar gör jag tillräckligt på jobbet, tänker jag inte göra hemma.

    Trevligheter, däremot, skulle man kanske behöva lite mer av...

    SvaraRadera
  2. Julstress är onödigt! Härlig helg du haft!

    SvaraRadera
  3. Jag har "bantat" ner på en massa "måsten" inför julen. Julen ska väl vara trevlig och inte en massa stress över saker man borde göra. Det har jag i alla fall intalat mig själv :)

    Kul med Wallmans salonger. Det är trevlig underhållning :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Julstressa inte, det tar ju bort det mysiga. Julen kommer ändå, lång planeringstid är ju din slogan. Och våga be om hjälp brukar du ju också träna på. Njut av att ha haft en fyllapå helg och se med glädje fram mot att få rå om dina godingar. Kram

    SvaraRadera