fredag, november 09, 2012

Lydig tjej!


Jag var på massage på jobbet i veckan och massören föreslog att hon skulle "väcka sätesmuskeln" i ett led att få fart på min stela lekamen. Jag som inte ens visste om att den somnat gick med på det.
- Väck på du bara, sa jag käckt.
Aj, oj och usch vad det gjorde ont! Mina fyra förlossningar kommer hädanefter att tänkas på som nysningar i smärtjämförelse. Jag var övertygad om att människan satte kniven i min sätesmuskel men hon tryckte "bara" på rätta punkter. En liten stund. Tårarna sprutade och jag skrek banne mig högt av smärta men jag tror att det kommer att bli bra i längden.......... Mina arbetskamrater såg något förskräckta ut när jag vacklade ur massagerummet och det var något tveksamt näste man gick in .........
Nu är massören en skicklig massör och tar reda på vilken behandling man behöver. Ingen mer än jag på jobbet hade en rumpa som behövde väckas och det kan mina kollegor vara tacksamma över! För det gjorde ont.
För att nu inte rumpan ska somna igen ska jag varje dag gå fyra trappor, två trappsteg i taget. För att inte riskera att behöva gå igenom "väckelsebehandlingen" igen kommer jag lydigt följa ordern. Absolut! Inte en chans att den får somna igen.... Never!

2 kommentarer:

  1. Ajdå. Låter inget vidare, men skönt att den är vaken nu!
    Har du haft besvär, eller varför ville hon väcka den?

    SvaraRadera
  2. Aj! Kommer precis från sjukgymnasten, fryser och mår förvirrat....

    SvaraRadera