söndag, augusti 11, 2013

Bröllop i sikte.......

Näe. Om man kanske skulle ta och ta tag i den häringa bloggen lite grand?! Sköta om den lite?! Så den inte känner sig ensam och övergiven.....
Nu är det så att IRL pågår det en och annan aktivitet. Som att vara sekreterare i en Samfällighetsförening, tonårsmamma, heltidsarbetande, nyförälskad (yes, fortfarande!) och så ska det planeras ett bröllop. Fyra veckor kvar nu! Och så åks det motorcykel mellan varven. Så mycket vi orkar. Observera att allt detta sker i m a k l i g takt då tant är livrädd att få ont i lederna och hamna i "deppbubblan" igen.
Det här bröllopet. Tell me about it! Här har gråtits floder i förskott. Kan inte hjälpa det. Det bara tränger på, krokodiltårarna när ingångsmusik ska väljas, psalmer och texter väljs ut och jag överväldigas över insikten och känslan att min älskade dotter ska gifta sig. Lite "bridezilla" takter har vi anat men det har vi tagit ur henne, fattas bara. Det ska ju vara ROLIGT att gifta sig. En lyckodag! Och det kommer det att bli!
I alla fall. I detta nu är mitt vardagsrum belägrat av 70 lakan. Nä. Jag ska inte öppna pensionat eller ha osedvanligt många nattgäster, men 70 fula blå stolar i festlokalen ska bli 70 fina vita stolar till bröllopsfesten........ man tar bara ett lakan, draperar det på bredden och gör två "snoddar" och vips, bums bas knyter man en knut på stolsryggen, draperar andra "snodden" över och voila, eller nåt, så har man en fin stol................ och inga naglar kvar. Finns nya på salong. Himla tur kan jag säga! Vem vill gå på bröllop med naglar som slutar vid nagelbanden????? Det tränas alltså på stolbeklädning här hemma. Något annat jag tränar på är att hitta en klänning. Inte den lättaste plätten och oceanerna av tid till evenemanget har krympt till .......... Vättern ungefär. Lite stressad över det faktiskt. Men men. Hej köpcenter varje ledig stund till fram till 7 september............

7 kommentarer:

  1. Den 30e är det det 5 år sen jag gifte bort min Äldsta! Så fin klänning som jag hade då, har jag aldrig haft. Varken förr eller senare. Dock kan jag nog inte komma i den alls nu, den var trång redan då. Borde sälja den!
    Väntar spänt på att se bilder när ni haft er dagen D. Stora syster kommer väl hem då?
    Lycka till med klänningsletandet!

    SvaraRadera
  2. Det finns väldigt mycket vatten i Vättern, I just say.

    SvaraRadera
  3. Bröllop - vad spännande! Att gifta bort sin dotter det är stort och mycket känslor kommer fram - men vad roligt.
    Det där med stolarna - vad piffigt.
    Men var har du fått tag på 70 lakan - inbrott på Stat?
    Ha det bra.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  4. Men åh vad härligt ändå, att få vara med om sin dotters bröllop. Du kommer att hitta en smashing klänning och naglarna kommer vara urtjusiga. Du har ju bröllopsrutin nu ;)

    SvaraRadera
  5. Klänning ordnar sig. Så klart. Det kommer att bli smashing. Absolutely.

    SvaraRadera
  6. Säger som I will att det här med bröllop har du ju tränat på nu. Klänning fixar sig alltid.

    Å jag som inte har någon dotter kvar att gifta bort. Vill ju inte att den nygifta ska skilja sig från svärmorsdrömmen....:-)

    SvaraRadera