torsdag, april 23, 2015

En torsdag i april

Huvudvärken ligger på lut. Migränkänning. Inte konstigt alls. Stress, spänning, svårt att sova. Försöker andas, slappna av. Sitta i solen. Ligga i hammocken.
Gick en promenad med Store Bror igår. Det var tungt. Inte att gå med honom utan själva gåendet. Så där så att jag fick stanna och vila, inte likt mig alls. Batteriet är verkligen slut.
Har i alla fall ringt en sjukgymnast idag, en som jobbar med Basal Kroppskännedom. Bra där, Cina! Något för dig själv. Hoppas hon ringer tillbaka idag.
Försöker låta bli att bli stressad över att min sjukpenning inte blivit godkänd ännu och att det närmar sig räkningsbetalningsdags.
Försöker låta bli att bli stressad över väntan på det där samtalet som förhoppningsvis kommer idag. Från en ny handläggare på AF.
I mitt bröst bor det oro som jag ska lära mig att hantera.
En torsdag i april!


3 kommentarer:

  1. Kan bara upprepa angående sjukgymnast. Feldenkrais! Den du pratat med låter lite inne på samma spår! Glöm inte öronmagneterna ;)

    SvaraRadera
  2. I will not...: <3

    Ezter: Det är min "gamla" sjg jag ska till. Det hjälpte mig förra gången det begav sig. Ska fråga där om öronmagneterna!

    SvaraRadera