onsdag, april 29, 2015

Jor´åsatte…..

Ett migränanfall i natt satte P för den goda sömnen och det är en trött tjej som strax ska ta sig till sjukgymnasten. För övrigt har jag en fråga ringande i öronen hela tiden och det är min beteendevetare som ställt frågan:
"Vad behöver DU för att må bra"????
Eeeeeeehhh?
"Fly mig en assistent, en RUT, en trädgårdsmästare, en chaufför, en kock och en miljon så ordnar det hela upp sig" är det snabba svaret.
Det "rätta" svaret är lite mer komplicerat än så och låter sig inte sägas så lätt när man gått vilse i sig själv och dagarna känns som att irra runt i en labyrint och den där öppningen, själva utgången finns ju förvisso där borta i fjärran men var? Hur kommer jag dit?
Jag, som är expert på vad andra behöver och ordnar det "lätt som en plätt" (host host harkel….) blev mållös inför frågan när den handlade om mig själv och ja, den ekar i mitt huvud:
"Vad behöver DU för att må bra"?4 kommentarer:

  1. Men det ÄR en svår fråga! Hur ska man veta det? Det är ju inte så att man prioriterat sig själv under livets olika skeenden! Det måste man lära sig, tror jag. Jag tycker själv att jag kommit en bit på väg, men man faller lätt tillbaka! Bra du frågat om magneterna!

    SvaraRadera
  2. Ezter: Svår fråga it is! Jag vet en del redan så klart men att stå på sig i villervalla är inte den lättaste plätten! Man får träna upp sig helt enkelt! Ibland snubblar man och då får det bli ett omtag "helt enkelt".

    SvaraRadera
  3. Vi experter måste hålla ihop :-) Puss på dig

    SvaraRadera