fredag, april 24, 2015

När en ljusning kan skönjas

Det blev en lång väntan igår. 15.45 ringde en handläggare upp från AF och efter lite dividerande fick Store Bror en tid på måndag klockan 16.00. Handläggaren var ledig idag och nappade därför inte på förslaget att ha sonen sittandes i receptionen vid öppningsdax idag för att göra klart det som göras klart skall. Vi kunde inte tala helt öppet om "fallet" då den inlämnade fullmakten kommit bort så det får också ordnas med på måndag. Igen. Jag var snäll och trevlig, det var jag för handläggaren är ju oskyldig till denna soppa. Hjärtat satt bredvid och sa ändå sen att han inte skulle säga emot någon som lät så bestämd som jag gjorde och log lite när jag uppmanade handläggaren att meddela praktikplatsen att detta nu var i görningen innan han gick hem och att jag skulle kolla upp det idag.
Praktikplatsen har redan mailat och talat om att kontakt har fåtts med AF och att de väntar på klarare besked på tisdag.
Så då kan vi andas ut??????
Det törs jag inte riktigt än.......
Efter samtalet sov jag i två timmar. Sånt här tar på folk.
Mina trötta, stela och onda muskler behöver massage så en tid har bokats i eftermiddag. Förmodar att det är läge för det när man knappt tar sig ur sängen och hasar ut i köket likt en mycket gammal och trött pensionär. Känns som det är en liten bit kvar tills jag är jag igen.....

3 kommentarer:

 1. Mammor kan ha en viss bestämd röst, det måste ha varit den du plockade fram där! Den rösten använder du väl inte mot Hjärtat förstås ;) Håller verkligen tummarna att detta blir bra!!! Helgkram till er alla! (Då bloggade vi typ samtidigt idag ;)

  SvaraRadera
 2. SÅ skönt att han ringde, handläggaren. Men förstår att du inte pustar ut förräns ungen är på plats.

  SvaraRadera
 3. Ester: Precis, den rösten kom fram, haha! Men inte mot Hjärtat så klart! Då är jag ständigt ljuv och vän i rösten...... ;). Helgkram till er med!

  I will not.....: har lärt mig, tyvärr, att det inte går att pusta ut förrän han är ombytt o klar på kyrkogården!

  SvaraRadera