fredag, maj 29, 2015

Grönt är skönt. Del IIXV

Sjukgymnastik på schemat idag. Det blir en grön timme! Fyller i mitt energischema varje dag och ett visst mönster börjar skönjas. Det är bra att få det visuellt, känns som det blir "lättare" att göra något åt det som går att göras något åt. Vissa saker får man helt enkelt bara förhålla sig till men om "grön tid" är mer än "röd tid" så funkar det ju ändå. Förhoppningsvis.
Funderar också mycket på återhämtning. Vad som är återhämtning för mig och när jag behöver det. Vad som drar energi och vad som ger energi.
Massage ger energi. Absolut. Därför har jag bokat in en halvtimmes ryggmassage. Förhoppningsvis hjälper det min stela kappmuskel, trapezius, att släppa taget lite grand så den evinnerliga värken och huvudvärken ger med sig. Övning ger färdighet heter det ju, och efter fem veckors träning är jag bättre men huvudvärken är envis. Är jag mer envis? Kommer jag någonsin att bli av med migränen? Jag hade mitt första migränanfall när jag var elva, det är länge sen….
Något som absolut ger energi är det skriftliga beskedet att Store Bror har plats på kyrkogården till 31/10. Så skönt att ha det på pränt, då är det på riktig!
Föresten är det ju fredag. Hade nästan glömt det. Fredagsmys. Också grönt på schemat!

3 kommentarer:

 1. På väg på begravning. Rött va? Men att ha träffat Mellan är klart grönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Begravning kan vara rött, kan vara gult. Hoppas det "gick bra".
   Mellan är helt säkert bara grön!!!! ;)

   Radera
  2. Just vad jag tänkte på i kyrkan, att det nog var gult ändå ;)

   Radera