måndag, maj 18, 2015

Home, sweet home!

Idag är jag trött. Inte så konstigt eftersom jag rest och varit borta ett par dagar. Har inget inbokat idag mer än att äta middag tillsammans med Bästa Resursläraren ikväll vilket är ren energipåfyllning på flera sätt....alltså återhämtning på schemat idag.
Radhuset stod kvar när jag kom hem vilket jag tackar särskilt för. Städat, pyntat, fint och kidsen blev glada. Om de blev glada för att just jag kom hem eller att jag erbjöd mig att laga middagen låter jag vara osagt! Det var i alla fall skönt att se dem igen!
Lilla Systern hade varit ute på galej i högklackat med öppen tå så hon har gett skavsår ett face. Den luttrade undersköterskemamman fick sköta om de "små" tåssarna och jag fattar att hon har ont. Ska man vara fin.... går det ofta åt skogen för fötterna! Helgens lärdom för Lilla Systern.

5 kommentarer:

 1. Usch för skoskav! Lider med henne :(

  SvaraRadera
 2. Aj, skoskav är baske mig inte skönt!

  SvaraRadera
 3. Jag hade behövt din frisör nu. Blev rena guldtackan, inte ens silvershampo hjälper. Behöver HJÄLP! Kom till Yngsta för att låna silver, iförd scarvs. När jag tog av den sa hon. Åh, jävlar! Sen när jag tog på den när jag skulle gå igen sa hon att då såg jag ut som om jag hade cancer... Gömde ju minsta strå därunder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska jag få hjälp! Kycklingen ska befrias!

   Radera
 4. Ezter: Hemskt är det!

  I mitt huvud: Oskönt är ordet!

  Ezter: Oj! Bra att du får hjälp då!!!!

  SvaraRadera