söndag, september 20, 2015

När man tar saken i egna händer

Av veranda-rädderiet härförleden blev intet (en annan historia) men verktygen lämnades kvar.  Det kan man ju undra över men det händer mycket konstigt i radhuset. Verktygsägaren kommer säkert höra av sig vad det lider och jag kan ju dra nytta av dem under tiden.
Idag har jag således, i ett galet PMS-tillstånd, gått bananas påbörjat arbetet själv med den kvarlämnade tigersågen. Ett altangolv är nu itusågat så etapp II kommer att bli att lyfta hela verandan med en domkraft och kila in plattor som stöd under. (altangolvet var byggt runt verandan och måste alltså bort först). En annan dag. Jag måste hämta andan.
Aktiviteten inleddes i ett mer eller mindre "vansinnigt tillstånd" aka PMS och kanske skrämde jag upp kidsen och katten när jag först testade sågen inomhus. Ja, alltså bara startade den och kollade hur den fungerar och ska hållas. Man vill ju inte verka ovan och vilsen ute på tomten där grannarna kan se en. Hade aldrig sett någon liknande såg förut…. jag var mer åt syslöljdshållet i skolan.
Vad trodde jag?
Att jag osedd och ohörd skulle såga altanen i bitar utan att grannarna kom fram och undrade vad jag höll på med? Så blev inte fallet och jag är nu fullproppad med goda råd, pepp-talk och tummar upp. Vilken dag som helst ska jag förankra den himla verandan, måste bara vila först!

2 kommentarer:

  1. Detta låter ju sådär, men jag kan se framför mig hur du står där med sågen... Ojojoj, vad tänkte familjen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är väl rätt vana vid sin impulsiva mamma………;), och att hon kan själv!

      Radera