tisdag, maj 24, 2016

Den här tiden!

Oj! Vad dagarna går! Jobb, tomtfix till studenten, yoga och sjukgymnastik. Ett litet migränanfall, ett litet bakslag, men bara ett litet ett. Gick över på två timmar. Också något slags rekord!
Sen kan man ju undra varför i hela friden namn jag vänder upp och ner på tomten lagom till en student????
På den frågan finns inget bra svar. Jag bara gör sånt och tror att jag har oceaner med tid. Det har jag inte för det kommer hela tiden annat i vägen och så går dagarna. Men i alla fall. Ett ton bärlager är nu på plats till grusgången, tillplattat och klart. På fredag kommer det gårdsgrus och sen är den klar. Grusgång och grusgång ……. 3,50 lång och 1 meter bred. Mer en parkeringsplats. För cyklarna. Är det ju tänkt.
Nya klätterrosor är planterade mig mellan mig och nya grannen, en spaljé till det lyckades jag få upp igår kväll efter tusen försök och ett våldsamt tänjande av tålamodsmuskeln men till slut så ….. En annan rabatt ska grävas upp och istället planteras gräs och ….. Mitt i alltihop är det sånt här jag mår bra av! Att gräva, såga, borra, spika, hitte-på-nya-grejer och göra själv, måla, olja in, köra jord och plantera. Jag sover gott om nätterna när jag får hålla på. Ett slags terapi. Jag behöver det!

4 kommentarer:

 1. Värt att få sova gott om nätterna!

  SvaraRadera
 2. Du är så jäkla duktig! Studenten va, den lilla pluttan!

  SvaraRadera
 3. När har ni studenten? Vi har den nionde. Fast först Alfreds homecomingparty imorgon :)

  SvaraRadera
 4. Spader Madame: Guld värt!

  Ezter: Tack! Ja, den lilla pluttan ..... !!!

  I will not ...: 11.e är det här. Så roligt med homecomingparty!!!

  SvaraRadera