söndag, maj 29, 2016

När man tar nya kliv i livet!

Sötnöten Lilla N har precis gått hem efter ett intensivt, härligt och mysigt dygn! "Sova-övert" gick bra, han somnade strax för nio och sov till fyra. Då var han lite ledsen men sansade sig när han fick ligga bredvid mig. Så från fyra till sju har jag sovit med en liten fot i ansiktet men jag rörde mig inte ur fläcken för att inte störa!
Dagen har gått fort, det är mat, byta blöja, leka, sova, mat, byta ...... Man glömmer fort! Vi har varit i lekparken när regnet äntligen stillade sig och han gillar att gunga. Då skrattar han så han kiknar. Min cykelparkerin/grusgång är äntligen klar och där gick han fram och tillbaka och höll sig i staketspjälorna. Det toppade han sedan när föräldrarna kom med att, i vardagsrummet, släppa taget och gå helt själv från mig till Största Systern!!!!! I morse sa jag till Lilla Systern att idag nog skulle bli dagen G som att lära sig Gå och jag fick rätt och den stora äran att vara med när det hände! På Mors dag! Så blir han plötsligt så stor, Lilla N.
Mormorn, moi, lär somna ovaggad i kväll, det är då ett som är säkert och helt fotfritt i ansiktet blir det! Kudden väntar. När får man gå och lägga sig????????

3 kommentarer:

  1. Känner ända hit hur trött, men stolt, du är :) Sov gott!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Ezter: Helt rätt! Lika trött idag!!! :)

    SvaraRadera