söndag, maj 15, 2016

Söndagsfnul

Efter finfint dygn hos Stora Systern hämtade jag Bästa Väninnan och körde henne till Fästmannen i samma stad där jag bor. Det var hur lång kö som helst ut ur Stockholm men det gjorde inte oss något, då fick vi extra tid att prata av oss.
På fredagskvällen hade vi årstämma i bostadsrättsföreningen och gårdagen gick i lugnt och sakta mak. Lite promenader, lite soffhäng, lite gos med barnbarnet innan gårdsmöte och gårdsfest.
Jag övergav gårdsfesten för att titta på schlagerfestivalen och gillade showen men inte låten som vann. Idag fick jag en vakna-sent-chock: 10.30! Kan inte komma ihåg när det hände sist och förhoppningsvis betyder det att jag varvat ner och äntligen, äntligen kan slappna av .....
Bästa Väninnan har varit här och druckit kaffe och till kvällen väntas Lilla Systern hem från sin Rhodos-resa. Första på-egna-ben-resan!
När jag tänker att jag varit ledig i fyra dagar tänker jag att jag lätt kunde vara ledig i fyra till .... och att jag nu varit fri från huvudvärk i två veckor. Något slags rekord. Jag tar ändå en dag i taget men jobbar hårt med migrän-yoga, avslappningsövningar och så mycket sömn som möjligt. Två veckor! Kan inte minnas när det var en sån lång migränfri period senast!

1 kommentar:

  1. Detta låter ju bra!!! Hoppas nu Lilla Syster kom hem som hon skulle!
    Migränfri, kan ett visst jobb ha lite betydelse att det lättat? Hoppas iallafall att du fortsätter må bra :)

    SvaraRadera