måndag, maj 30, 2016

En sån dag. Måndag.

Idag skulle jag åka buss till Nyköping för jobb och vi hann en bit innan det blev knas med bromsarna och vi fick helt enkelt vänta på nästa buss. I Malmköping. Det är ett idyllisk lite samhälle och det var ju trevligt att sitta där i solen på gräset och titta på alla andra människor som kom och gick förbi på väg någonstans. Tyckte i alla fall jag. För jag tänkte att visst, jag kan en hel massa saker men att börja mecka buss, nä, det lät jag helt enkelt vara. Det jag inte kan påverka ska jag försöka att inte stressa upp mig över. Jobbmobilen hade laddat ur och inte kommer jag ihåg någons nummer i huvudet. Jag skrev på Facebook att det var busshaveri och tänkte att någon läser säkert det. Det gjorde de så jag blev inte efterlyst! Fejjan är allt en bra uppfinning ibland!
Jag satt där i solen i godan ro och inväntade nästa buss och fram kom jag till slut.
Tillbaka på hemmaplan åkte jag till IcaMaxi och storhandlade för här hemma gapade verkligen hyllorna tomma. När jag lassade ur bilen gick botten ur en av kassarna för ett mjölkpaket läckt, smack, tjoff, bom så låg allt på backen till gårdens alla ungars förtjusning. När jag sedan skulle köra bort bilen, backade jag över en saftflaska (plast) som rullat in under bilen, den sprack och det sprutade röd saft över gården och ungarna blev ännu gladare. Kanske kände jag här att det nog räckte med äventyr för dagen???? Fram med vattenslangen och spola bort kladdet, jo, jag hade hjälp ......
När jag sen tappade rispaketet vid matlageriet och 1 kg ris spred sig över köksgolvet kände jag att det definitivt var nog med äventyr för idag och överlämnade med varm hand köket till de muntra kidsen ..... Är det måndag så är det ju och som tur är skiner solen över alltihopa! Jag tar kväller!
Over and out!

4 kommentarer:

 1. Vilken j-la dag! Ja, sola på fm lät skönt, men handlingens efterdyningar... Sov gott, nu kan resten av veckan bara bli bättre!

  SvaraRadera
 2. Puss! Bra att du bara följer med. Imorgon är det tisdag!

  SvaraRadera
 3. Ja, sådana ddagar...det är de man i efterhand kan berätta om och skratta åt. De andra dagarn
  a som går på en räls är i efterhand inte värda att minnas... Du är för härlig! :-)

  SvaraRadera
 4. Ezter: Strulmåndag blev fintisdag!

  Spader Madame: Go with the flow! I dag bradag!

  Anette: Those days …. :) Ja, du vet ju att jag har lätt att skratta åt eländet! :) Kram!

  SvaraRadera