fredag, maj 26, 2017

Good Morning Gothenburg!

Ibland är det skönt att hitte på något annat så det var precis vad Hjärtat och jag gjorde igår. Så idag haver vi vaknat i Göteborg, soligt och fint. Efter gårdagens resa hit med motorcykeln tog vi en stilla kvällspromenad i solen, åt gott på en uteservering, gick tillbaka till hotellet och somnade innan 22. Har checkat läget med kidsen hemmavid och känner mig lugn. 
Ett litet aber bara: Hjärtats knä. Det har bestämt sig för att göra himla ont precis nu. Sånt är ju trist när än det händer och bli sittande på ett hotellrum?? Hur mysigt det än är så nej. 
Därför ska vi strax åka hop-on-hopp-off-buss runt staden, åka Paddan efter det och vips, har vi sett massor och knät får vara med bäst det vill.
Nu är han preppad med värktablett, antiinflammatorisk tablett, nyss inhandlat knäskydd (runt hörnet låg en ortopedteknisk affär ... ) och en himla massa pepp och pussar av mig. Vad kan gå fel????
Sen, hur vi ska ta oss hem får vi se då .... det här med räkmackeliv .... finns det? Egentligen???
2 kommentarer:

  1. Haha, räkmackeliv! Själv åker man runt på en stenhård knäckemacka, känns det som. Hoppas ni får fina dagar i Göteborg ändå :)

    SvaraRadera
  2. Det räkmackelivet förtjänar ni! Njut😍

    SvaraRadera