tisdag, maj 30, 2017

Huvudsaken

Idag är det lite svalare och den här tanten är trött. Har ni hört det förut?? Svar ja. 
Ska vara medlyssnare på en telefontid med en läkare och därefter en träff med ett behandlingsteam. Jobba där i mellan men kan väl villigt erkänna att den här våren börjar ta ut sin rätt. Har svårt att fokusera och svävar iväg i tankar och annan planering. 
En planering som blev lite akut igår var inköp av en ny mc-hjälm till mig. Swosh iväg till hjälmaffären för att prova. Den ska sitta tajt för att forma sig efter mitt huvud. Tajt som i "mina-kinder-sitter-i-näsan-tajt". Jag kommer inte kunna prata med den på så Hjärtat lär få det lugnt och skönt när vi åker. Sen ska den bli bekväm. När den format sig efter min skalle och kinderna återgått till sina ordinarie platser. (Då kan jag babbla igen ....). Helst tills vi ska åka om tre veckor så det blir till att ha den på då och då. Lite som att gå in nya skor. Spännande, sitta i soffan och kolla in tv med hjälm på! Hur som haver, jag hittade en modell men min storlek fanns inte så nätet har scannats, Hjärtat kopplats in eftersom han har rabatter här och där och i morse trycktes det på beställ-knappen! Efter en färg-diskussion. Svart eller silver? Men jag vill ha en vit?! Näe. Det passar inte ihop med kläder och mannens hjälm fick jag mig till livs. Så. Färg på en hjälm. Allt går att diskutera. Det blev silver ..... Kompromissa är mitt mellannamn! 

1 kommentar:

  1. Du får ha den när du sover! När du är på jobbet ;) Hihi, men dumt att den måste "gås in". Jag är yr idag, jätteläskigt. Tänkte baka inför Makens födelsedag, får se hur det blir...

    SvaraRadera