torsdag, december 21, 2017

Mot ljusare tider

Att vi går mot ljusare tider har jag som ett mantra just nu. En minut ljusare idag än igår. Måste tänka så.
På något sätt har jag fått ihop lite julklappar med Lilla Systerns hjälp. Två kvar. De svåraste. Har handlat mat också, det jag ska bidra med till julbordet. Var sista kunden ut på Coop igår kväll, jag var speedad efter många timmars väntan på psykakuten så det gick ganska fort. Det var jag och cirka 10 andra kvällshandlare, nästan en overklig känsla så här nära jul. Skulle handla julskinka, tämligen urplockat, det blev en ekologisk variant så håller vi tummarna för att den är god.
Idag är jag inlindad i en filt och tar dagen som den kommer. Har börjat med kaffe och ett avsnitt av House of Cards. Stora Systern kommer hem senare idag, vi ska dricka glögg och spela julsånger med Tommy Körberg. Det är sen gammalt! 


1 kommentar:

  1. Jag tänker likadant! Och idag skymtar solen fram! Lille B5 spydde hela kvällen igår, så vem vet vad som väntar oss andra? Själv har jag sovit 10 timmar, snacka om huvudvärk idag...
    Konstigt du inte köpte Ernst-skinka tycker jag.
    Hoppas ni trots allt får en bra julledighet, krama alla barnen från mig, en av dem alldeles extra mycket. Tänker på er. Efter jobbet idag kör Mellan ner. För gott. Skönt tycker vi, hon är mer kluven. Var rädd om dig min fina vän!

    SvaraRadera