måndag, december 11, 2017

Rivstartsmåndag

I lördags åt Hjärtat och jag julbord uppdukat på Djulö Herrgård i Katrineholm. Vi fick ett litet rum för oss själva så där satt vi som Lady och Lufsen med tända ljus och åt gott. Och mycket. I två timmar. Sen rullade vi hemåt och jag tänkte att jag nog inte skulle bli hungrig något mer. Någonsin. Men det blev jag och gårdagen ägnades åt matlådefix inför veckan. 
Efter det ett träningspass på gymet och tre lussebullar senare somnade jag i soffan .....
En helg försvinner fort minsann. Även denna måndag. Det är himla mycket att göra på jobbet så dagen bara svischade förbi. Sen svischade jag lika fort till ett styrelsemöte i min bostadsrättsförening. Pah. Men vi fick glögg och pepparkakor och just pepparkakor är ju en favorit så .... ett ok möte då!
Sen orkar jag inget mer. Har parkerat mig i soffan i gästrummet för att titta på några avsnitt av House of Cards. Omväxling förnöjer. Byta soffhörna till exempel!Hjärtat och jag på julbord. Innan mathämtning!Djulö Herrgård.Utsikt från gymet. Helt ok!När det lackar mot jul! Glögg och pepparkakor kan verkligen muntra upp en måndagskväll.

1 kommentar:

  1. Ni är fina, du och Hjärtat💞Jag är glad att jag känner er!

    SvaraRadera