onsdag, oktober 12, 2022

Sen sist

Dagarna går och innan en vet ordet av har det gått en vecka till. Det är soligt och fint, krispigt och klart, hittills en skön oktober.
Helgen som gick tillbringade jag på Lidingö med Stora Systern. Vi hade tre fina dagar tillsammans, åkte båt till stan, drack bubbel på en skybar, var på teater och fikade med en som var med i föreställningen, åt god mat, åkte ännu mera båt, gick en långpromenad runt en sjö. Helgen avslutades med pizza tillsammans med Lilla Systern som anslöt på söndagen. Nöjd åkte jag hem, laddad för en späckad vecka. 
Ridning i måndags kväll och det gick bra. Vissa lektioner känner jag mig sämst i världen och undrar varför jag inte är hemma och knypplar istället men i måndags flöt det på och jag åkte hem nöjd även därifrån.
Sen tjorvade det ihop sig och Hjärtat och jag är inte överens om ett litet bygge i uthuset. Skavsår de luxe och grava kommunikationsproblem. Intressant. Också väldigt tröttsamt. To be continued.
I morse satt jag fastande på min vårdcentral klockan 07.15 när de öppnade. Alla 60-åringar i regionen erbjuds en hälsokontroll och det har jag nappat på. Provtagning idag och hälsosamtal nästa vecka. 
Idag är första gången sedan botoxinjektionerna jag känner av huvudvärk. Ett svagt molande bakom vänster öga, migränvarning. Men jag håller ut … än så länge.
Ikväll ska jag prova en IR-madrass. En madrass med uppvärmda stenar, sägs vara bra för onda leder och motverka oro och ångest. Bland annat. Det blir spännande att prova, sen är planen att åka hem och göra ingenting. 
Imorgon jobb i Nyköping och i helgen barnvakt. Den bästa meditation som finns, här och nu med det minsta barnbarnet. Tiden går. Fort.



Båttur i lördags.



Teater. 



Middag med bästa sällskapet.



Långpromenad runt en sjö. Efteråt fick vi kaffe och bulle.

1 kommentar:

  1. På det stora hela låter det bra 😊 utom byggtjafset. Men det hör ju också livet till, att tycka och tänka olika.
    Ha en fortsatt fin vecka! Eval8

    SvaraRadera