fredag, april 03, 2009

Finns det lås i himlen?

Igår kväll svor jag. Idag har jag svurit. Långa haranger. Jag har kastat saker runt mig och känt att jag BLIR nog galen. På riktigt. (Galnare, säger säkert någon närstående). Må så vara.
Jag har nämligen misslyckats kapitalt med att montera ett cykellås på Lilla Systers nya cykel. För att få en ny cykel med ett monterat lås får man hosta upp betydligt mer pengar än vad jag gjorde för Lilla Systers cykel. Idag känns det som jag borde ha gjort det för 1. cykeln var förvisso överkomlig i pris men det strulade vid uppläggning av delbetalning, 2. låset var förhållandevis dyrt och 3. jag förbisåg den lilla detaljen att cykel"#¤%&/ inte HADE lås när jag köpte den så jag har hållit masken. Tills nu.
Jag tänkte att "bra kvinna reder sig själv" med skruvmejseln i högsta hugg och för det mesta gör jag det men jag kapitulerar nu. Jag kapitulerar över detta nya, säkra, godkända cykellås och önskar att jag köpt en annan cykel.
Imorse svor jag så det osade då jag försökte på nytt att få fast låset. (Jag har för tillfället väldigt ont om tålamod).
Till slut tröttnade Store Bror och påpekade helt plötsligt:
"Om du svär kommer du inte till himlen"!
Jag kom av mig. Fullständigt. Och bestämde mig omedelbums för att vänta på Älskade Sambon. HAN får slutföra uppdraget. Svordomsfritt. DET ser Store Bror till!

3 kommentarer:

  1. Åh, vad gulligt sagt :( synd det där med låset bara! jobbigt, om inte annat!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var lite kul sagt! Speciellt som JAG försöker hålla efter ungarna med att man inte SKA svära.... ju! Jag har lämnat över skruvmejseln till M nu, som en stafettpinne liksom!

    SvaraRadera
  3. De knäppt att idagsläget så får man till och med monter i hop cykeln själv när man köper den om man inte vill betala en liten pennig så de gör de..Äsch vem svära..Tjaa..Jag införde en burk där jag skulle lägga i en krona varje gång jag svor inför barnen. Efter en vecka hade de fått för mycket pengar i den burken så jag avveckla de försöket.

    Vad jag skratt åt din kommentar i mon blogg.. skönt de finns flera förvirrade människor på detta klot ;)

    SvaraRadera