måndag, april 27, 2009

Timeout!

Nej, jag har inte slutat att blogga. Jag har haft en liten time-out av "personliga skäl" som det så fint brukar heta i medier. Idag är dagen då jag tar första klivet på banan igen med diverse förändringar på färden.
Min arbetsträning är lagd på hyllan ett slag. Min "haveri-kommission", tillsammans med mig kom fram till det beslutet. Det är väl så att "den svarta lådan", någon mackapär som sitter inne med all information, inte är funnen ännu. Med det menar jag att de åtgärder som hitills använts för att få mig pigg och alert igen inte fungerar. Och då måste man ju hitta på något annat. Som sagt.
En annan förändring är att jag har ett lindat knä. Ett ONT knä. Ett läkarbesök idag har utmynnat i en teori om en cysta i knävecket. Ett ytterst olämpligt ställe kan jag säga, för det gör ont! Nu ska jag först äta antiinflammatoriska piller en vecka för att se om smärtan och svullnaden kan dämpas annars får "farbror Doktor" hitta på något annat. Så här kan jag ju inte gå omkring!

3 kommentarer:

  1. Kan nog vara klokt att lägga arbetsträningen åt sidan om det inte fungerar.

    Själv har jag idag påbörjat en kurs i stresshantering. Mycket lovande och intressant. Jag har fått löfte från f-kassan om att få göra detta "ifred" och slippa tänka på arbetsträning så länge.

    Hoppas den förmodade cystan i knävecket drar sig tillbaka och slutar ställa till med extra bekymmer för dig!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. "Haverikommissionen"... gud så ra uttryckt! För så är det verkligen ibland, man måste lägga saker åt sidan för att orka fortsätta! Klokt beslut och ett väldigt bra inlägg!

    SvaraRadera
  3. Hello girl!

    Kul att du är tillbaka till bloggandet. Tack för inläggen, det värmde min tidigare frusna själ.

    Hur länge har du varit sjuk, dvs hemma innan arbetsträningen? Kan cystan vara stressrelaterad? Blir ju lätt så att kroppen signalerar "fel" om man inte är i förstånd att förstå det själv. Dvs, ignorerar långt och länge för att man vill vara så förbannat duktig, kanske ger sig ut innan man är ordenligt hel igen. Kanske tänker jag alldeles galet. I vilket fall, från en girl till en annan girl - TÄNKER PÅ DIG !!!

    SvaraRadera