söndag, april 05, 2009

Var nöjd med allt......

...som jag hunnit med i helgen. Ja, det har varit en sån där fixar-helg, haft tvättstugan, möblerat om i sovrummet, slängt en hel del på tippen, rensat hallen på ovanvåningen på ONÖDIGA saker = finns visst hur mycket som helst. Har en devis att om jag bär in något i huset så måste jag bära ut något. Har visst missat det och tog igen det nu. Jisses. Vad saker man = jag, samlar på mig. Jag är mest nöjd över att ha fått en "nytt" sovrum. Det tog tid, har inte kostat en spänn, men blev så bra! Gamla gardiner blev som nya, hittade kuddfodral som matchade, ett bord fick byta plats från hallen nere till sovrummet, två gamla nötta stolar blev som nya med varsin fårskinnsfäll på sitsen. Ja, det funkar att "nubba" dit dem med nubb o hammare..... Jag är nöjd helt enkelt! Och imponerade på Älskade Sambon! Mmmm. Härligt!
Store Bror har spelat handboll och vann finalen P96 i IRSTA-blixten. Följde matchen på webb-tv och det var minsann lika spännande som att vara där. Och ja, han var nöjd. Han är inte den mest lättpratade personen som finns att ha i "luren", men så mycket förstod jag att även han var nöjd.
Lilla Syster har varit på "stan" med Stora Syster och tittat på EMD. En lyckad konsert vad jag förstod av mess och inpratat meddelande på telefonsvararen.
Största Systern har varit ledig idag. Lyckades väcka henne 11.30. På en ledig söndag. Hur poppis mamma är man då?
Så,
en fixarhelg, barnen har varit hos sin pappa. Idag är jag nöjd. DET är skönt. Jag laddar för en ny vecka med arbetsträning, barnen hos mig och ett stundande påskfirande på älskade Tjägö.

1 kommentar:

  1. Tack för titten hos mej!
    Det är det roliga med kommentarer att man hittar nya kontakter.
    Vad kul att du kunde inreda med det du redan hade, jag älskar när jag hittar bortglömda fynd i mina egna gömmor!
    Ha en skön påsk!
    Kram Cilla

    SvaraRadera