lördag, mars 02, 2013

In för landning

Idag kommer jag att ha lite egentid. Det betyder att inte en unge kommer vara i sikte och jag kan slöa runt hur jag vill från 16.00 idag till 13.00 i morgon söndag. Hur ska då dessa timmar spenderas?
"Kom på tjejträff med påföljande krogrunda" ekar ett förslag.
"Kan du hjälpa till att koka kaffe vid en flytt"? rungar ett annat förslag.
"Vi kan väl träffas och äta något gott, ta ett glas vin och se vad som händer" är ett tredje förslag.
Jag själv har ett alldeles eget, redan taget förslag:
Vinka hejdåförettlitetslag till kidsen, en långpromenad, byta vindrutetorkare, fylla på spolarvätska och olja i Cina-bilen, en god middag på det. Somna i soffan och missa upplösningen i Andra chansen. All alone.
Kan kanske låta alldeles oglamouröst och urtrist i somliga öron men klingar som ljuv musik i mina. Jag behöver hinna ifatt mig själv efter ett par veckor i helt galet tempo. Landa lite. Plocka lite i radhuset och njuta av tystnad. Men först av allt: Kaffe!
Ha en trevlig, mysig lördag!

6 kommentarer:

 1. Låter som en dag och kväll helt i min smak! Älskar ensamheten!
  Ha en fin dag.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du har många roliga och omtänksamma förslag och ändå kan välja det som du tror ska ge DIG mest. Bra och klokt. Värre om du inte hade något annat att välja på! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Mycket klokt Cina, du visste precis vad din kropp och knopp behövde. Ha en underbar kväll i trevligt sällskap med dig själv:-))

  SvaraRadera
 4. Jag hade nog gjort samma val....:-)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du gjorde ett klokt val, trots alla fina förslag du hade. Ibland behöver man egen tid för att komma ikapp. En styrka hos dig också att faktiskt säga "tack men nej tack" till alla förslag och tänka på dig själv.

  Sv: Tack snälla du för dina fina ord. Vad gäller filmen, tack för tipset, så var det faktiskt den jag hade i åtanke. Jag har läst boken för länge sedan :)
  Kram

  SvaraRadera