torsdag, mars 07, 2013

Virrpanna reflekterar

Nyss hemkommen från Habiliteringen pustar jag ut med en kopp kaffe. Ett möte. Ett bra möte. Bådar gott. Själva huvudpersonen var dock inte med, han strejkar för tillfället och stor kille stoppar man inte i handväskan och tar med. Oh no. Så man åker själv. Grinar på vägen, fel musik i cd-spelaren. Big mistake. Gladmusik, för böveln, jag måste ju ladda med gladmusik. Eller vattenfast mascara. Kanske både och vid närmare eftertanke.
Skulle fylla i lite uppgifter där på Hab.
"Vi har visst lagt bort blanketten och uppgifterna är inte införda i journalen". 
Va? Borttappade uppgifter? Nu har ju hela ungen varit borttappad sedan Neuropsykiatriskt Centrum slogs ihop med Hab för ett par år sedan så det fattar ju vem som helst att även kryss på blanketter kan ramla bort i flytten.......
Men ok. Fylla i blanketter är jag bra på. För det mesta. Om jag får dem lagda under näsan och slipper hålla reda på dem.
Så ska jag kryssa i rutan för civilstånd: "ensamstående". Japps. Första gången sen separationen.
Mitt huvud sätter igång...... "ensam"...... nej, inte ensam, absolut inte, själv då? Näe, inte själv heller egentligen..... om man tänker på alla som..... klart det inte finns en ruta för "singel", det här är ju ingen kontaktannons...... -"stående". Knappt. Känns som jag är knappt stående just nu.... vill ju egentligen bara lägga mig ...... men det går ju inte...... Ok. Kryss i rutan "ensamstående". Check".
Jag tittade upp och sekreteraren såg på mig:
"Är det något du undrar över"???? 
Nej. Absolutely not. Mina virriga tankar behåller jag för mig själv. Bäst så. 
För övrigt skiner solen och det tycker jag är skönt!


1 kommentar:

  1. Då har du klarat av en sak till... Ensam, det är du inte, men visst, ensamliggande...hihi...

    SvaraRadera