tisdag, mars 12, 2013

Vad i hela friden? Del MLXXI

Jojo. En del av ronderna i våra matcher går helt ok. För att inte säga fantastiskt bra. En del ronder går mindre bra och kommer kanske bidra till att jag sliter ut mina tänder i idoga försök att bita ihop och få till en dräglig tillvaro för Store Bror´n till hösten. Det är tänkt att han ska börja om i gymnasiet och behöver som sagt anpassning. Till det har de lite svårt att stava på den skola han är inskriven på så andra alternativ måste hittas, undersökas och utforskas. Den lotten har fallit på hans mamma. Ingår i mamma-kontraktet. Nu ska jag inte skriva om något annat kontrakt jag tycker borde finnas, då blir det en helt annan blogg och så gör inte jag. Men jag kan säga att det gör jävligt jätteont i en tå just nu för att jag sparkat hårt i en dörr av .......... vanmakt. Banne mig. Trögt, trögt och jättetrögt är vad det är emellanåt.
Lite livat kanske. Också. Two teens och en för tillfället väldigt trött och spänd mamma.
Mitt i alltihop kräks katten en stor maskhög på hallgolvet. Spännande liv.

3 kommentarer:

 1. Ändå lät kattens spya som det värsta!
  Men det andra låter ju också helt hopplöst! Hoppas allt löser sig till det bästa, han är ju en så fin kille, så han förtjänar att ha en bra skolgång! Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Ezter: Det löser sig till slut, både det ena och det andra, blir bara lite uppgiven ibland för att vi måste kämpa så. Hela tiden! Kram till dig med!

  SvaraRadera
 3. Visst är det typiskt med kattspyor mitt upp i allt annat. Elvis har en viss förmåga att alltid få upp det på en matta eller i en fåtölj. Det är inte bara en gång jag lyckats sätta mig i det. Då är det inte roligt att vara katt här i huset när svordomarna haglar.

  Som du märker så undviker jag det andra ämnet. Viskar "skola" med små bokstäver. Tänk att de aldrig lär sig.

  SvaraRadera