måndag, december 09, 2013

Filosofisk stund över strumpbyxors hållbarhet och en oanad talang

Jag har hunnit med en jullunch och en julfest också plus julshoppat i Barkaby outlet och Kista. Inte klokt vad man hinner med. Egentligen. Julfesten var med jobbet, efter jobbet och bortsett från att strumpbyxorna gick sönder efter en sisådär 4,35 sekunder så var det en lyckad tillställning. Jag och två kollegor drack till exempel tre öl med sugrör på 40 sekunder. Ja. Det var tävling och jag har alltså oanade dricka-öl-fort-som-satan-talanger. Om jag nu behöver just den talangen någonsin mer…..?????
Man skulle väl annars helt enkelt vara i strumpbyxebranschen???? Har jag någonsin haft strumpbyxor som hållit en hel dag, kväll eller what so evver? Jo. Det har jag nog. Men de tillfällena är i alla fall för mig ämnen för FÖRVÅNING.
"Har du haft en bra dag idag, Cina"?
"Yes. Och mina strumpbyxor har hållit en hel dag".
W.O.W.
Jag vet inte vad jag gör för fel. Inga vassa naglar, inga ringar eller raspiga hälar, ansade tånaglar. Kort sagt. Banan är sopad. Men det slår aldrig fel. Rätt som det är kryper det iväg en maska och sen är det kört. Förbenat.
Men. Luttrad dam i gamet. Har alltid ett extra par i väskan. Har hänt att jag fått ge bort dem, skänkt dem till någon annan med trasiga strumpbyxor.
Eller så ska jag helst hålla mig till jeans, arbetsbyxor eller termo-dito.
Idag kommer jag mest hålla mig i skrivbordet. Jag är trött, trött och jättetrött. Har haft en utomordentligt trevlig helg på alla sätt och vis och varit avslappnad som aldrig förr, första gången på mycket, mycket länge. Kanske därför jag är trött??
Det är i alla fall måndag. Om det nu undvikt någon?
Ha en bra dag! Over änd out!

3 kommentarer:

  1. Tre öl på tid - jag skulle storkna.
    Trasiga strumpbyxor - inget roligt.Det är lite av slit och släng med den varan. Annat var det förr.
    Jag minns (på 40-talet)när strumporna lämnades in för att lagas men då var det nog äkta silkesstrumpor. Jag tyckte mor var så fin i sina blanka strumpor, snygga ben hade hon. Tyvärr har jag inte ärvt det anlaget.
    Ha det bra i julstressen.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Viola: Tänk att man lagade strumpor! Det var annat. Hoppas du också har det bra i juletider! Kram!

    SvaraRadera
  3. Tur jag inte använder strumpbyxor!

    SvaraRadera