torsdag, december 11, 2014

Nya tag

Igår fick jag ge mig, huvudvärken tog över vid pass 15-blecket och jag gick hem, låg inlindad i en filt i sex timmar innan jag var som folk igen. Sen åt jag raggmunk med bacon som kidsen fixat och gick och la mig igen. Orkade inte bry mig om att det kanske inte var det optimala att sova på, men sova har jag gjort. Migränmedicinen däckar mig. Rätt så skönt faktiskt om jag ska vara krass. 
Idag är det nya tag. Lite öm i skallen men det kan också bero på att jag har mycket att tänka på. Kanske. 
Jag hann ringa ett av femtielva samtal innan jag däckade i alla fall och ett besök på en folkhögskola nära oss är nu på G. Jag har förvarnat att föremålet i fråga inte fixar snabba bud, man kan alltså inte ringa på förmiddagen och säga att man är välkommen på eftermiddagen. O no. Så jobbar inte vi. God framförhållning är ledordet.
Pah! I dagens samhälle är inte god framförhållning det mest frekventa………… men det är så vardagen ser ut för många och det är ett sjå att förklara. Hela tiden. Det går liksom inte att lära om. Det är som att säga till en förlamad att "nu måste du faktiskt börja gå. I alla fall lite….". Och så säger man ju inte!
För övrigt vet jag inte varför det plötsligt är verifiering på att kommentera? Det har jag verkligen inte fixat till själv. Det var bara där rätt som det var. Hur kan det vara så? Någon som vet?

4 kommentarer:

 1. Det verkar vara verifiering överallt?

  Bra att du gick hem!

  SvaraRadera
 2. Du hör I will not. Något har hänt i blogger.

  Och vad gäller dagens samhälle är det inte mycket för individanpassning.

  SvaraRadera
 3. hua. migrän. :$
  Hoppas de hörde mör du sa att ni behövde lite framförhållning
  verifiering på även hos mig.

  SvaraRadera
 4. Stör mig att blogger bestämt detta själv! Så pass att jag skrev ett inlägg om det igårkväll. Där undrade jag om jag har det? Detta inlägg har givetvis ingen kommenterat...
  TUR ändå att de tagit bort de krångliga bokstäverna!
  Håller tummarna att folkhögskolan är lite vana vid diverse problem, så att det funkar! Lycka till!

  SvaraRadera