söndag, juli 19, 2015

En tur på memory lane

Igår åkte Hjärtat och jag till Småland och besökte min pappas grav. Det var första gången jag var där sedan begravningen hösten -87 och det knep i hjärtat. Bröderna Brothers ligger nu begravda alla tre hos farmor och farfar och det var väldigt fint och skönt att se att de har det bra där!
Som motvikt till ledsenheten var jag glad över att Hjärtat var med. Vi räknade ut att det var 38 år sedan vi var där sist. Tillsammans. Då levde farmor och Bröderna Brothers i allra högsta grad, men farfar var redan borta och vi besökte graven då. Nu som då åkte vi motorcykel dit och när vi satt och åt på värdhuset i samhället var det mycket prat om dåtid. Jag var 15 då……..
Vi åkte även förbi mormors hus som var sig likt om än pyttelitet. Så litet mindes jag det inte!
Sen åkte vi hemåt igen, ett par trevliga fikastopp på vägen hann vi med och vid Karlsborg fick vi musik till kaffet, två tjejer sjöng och spelade gitarr, vackert var det!
Idag är det vilodag. En promenad för att stretcha trötta och stela mc-muskler är nödvändigt och vem vet? Kanske smiter jag förbi barnbarnet som nu kommit hem med sina fina föräldrar. Jag längtar ju liksom mest hela tiden….!

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag det låter som. Har du ingen bild från er tidiga romans? Klart du ska titta till Barnbarnet, så skönt de kommit hem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en fin dag! Det är tyvärr dåligt med bilder på oss tillsammans från förr men hans syster har en super8 film där vi finns med och firar Hjärtats 18-årsdag. Då är jag fjorton! Fina är vi! :). Det blev ett besök hos barnbarnet!

   Radera
  2. Vi har inte heller några bilder från sommaren -72 ;) men det finns bilder av oss var för sig...
   Kul med filmen!

   Radera