torsdag, juli 16, 2015

Love is in the air

Sommaren rullar på. Varvar med träning, sjukgymnastik, samtal och bara vara. Börjar det lugna sig inuti? Det går åtminstone åt rätt håll. Det är bra.
Har kontakt med Största Systern som är kvar på BB, får rapporter om barnbarnet och har minsann varit där och hälsat på. Svärsonen tog nyblivna mamman och bebisen i en rullstol och så bestämde vi träff i en korridor på sjukhuset, farmorn, farfarn, Lilla Systern, Hjärtat och jag. En hel välkomstdelegation! Jag var tyst i flera timmar efter det mötet och Hjärtat blev kanske lite orolig men det var många känslor att smälta. Som jag gillar det där lilla pyret! När jag höll i honom kändes det som det mest självklara i hela världen, klart han ska hänga med oss! Vi är många som kan hjälpa till att bära bebis när det känns tungt och sömnlöst för de unga tu, förmodligen får de fixa något slags kösystem…….
Jag fick ett grattis-sms från morfarn, exmaken, och jag skickade ett till honom. Mormor och morfar. Det känns stort! Det är stort.
Bästa mamman är en luttrad gammelmormor. Vid pass fem stycken har hon nu och så 11 egna barnbarn och fyra bonusbarnbarn. Det är inte mycket som får henne att höja på ögonbrynen vad gäller bebis-, barn- eller tonårsbekymmer utan hon har alltid något litet tips, råd eller öron att lyssna med om det är något man undrar över. Och det gör man ju. Till exempel hur många gånger får man hälsa på ett barnbarn? På en dag alltså….. Jag är in love!


3 kommentarer:

 1. Så gjorde vi också, morfar/farfar och jag. Men sen blev han sur när jag höll först ;) Det bjöd jag på och lämnade över klimpen till honom. Hehe. När får hon komma hem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag räckte upp handen först när de frågade om någon ville hålla honom, bebisprinsen. OM jag ville och var snabbast upp. Till helgen hoppas vi. Idag kanske.

   Radera
 2. Man bör besöka barnbarn 4-5 gånger varje dag,
  oftare om man har tid över.
  Lycka till.

  SvaraRadera