söndag, juli 12, 2015

Guldmacka i sikte?

Igår tillbringade jag ett par timmar på stranden. Välbehövligt. När vi letade parkering vid gästhamnen såg jag min fina kollega, min gamla roomie, och blev själaglad. Hoppade ur bilen och galopperade bryggan fram till henne och så kramades vi! Som jag gillar henne! Blir glad i hela kroppen av att bara se henne. Jag hälsade på hennes man och vi småpratade en stund. De skulle ut med båten, lyllosar, och jag o Stora Systern gick sedan till vårt. När vi handlade glass så småningom träffade vi min syster med familj och bekanta som var ute och åkte med finbilarna. Syrran rattar sin fina Buick som hon aldrig gjort annat!
Där emellan solbadade vi, Store Bror med kompisar kom förbi filten och när vi åkte hem kändes det som en perfekt eftermiddag.
Idag vaknade jag av migrän, fick ta medicin, domnade bort och har nyss kravlat mig upp. Två av kidsen är ute och plockar svamp med sin pappa, törs man hoppas på en kantarellmacka när det lider mot kvällen??? Exmaken är en hejare på svampplockning och förhoppningsvis hamnar även några i kidsens korg.

1 kommentar: