måndag, juli 13, 2015

Mormors hjärta!

Jag har blivit mormor! Största Systern och Svärsonen har blivit föräldrar till en ljuvlig liten prins och idag har jag hört underverket i telefonen. Den sötaste lilla grymtning jag någonsin hört! Det är besöksförbud på BB här i stan men på väg hem från jobbet så stannade jag utanför under tiden Största Systern och jag pratade i telefonen, Svärsonen vinklade persiennerna så jag såg vilket rum som var deras och så kunde vi vinka och skicka slängpussar till varandra.
Idag kan jag inte sluta le, alla mår bra, prinsen är så fin, så fin och en ny tid har börjat! Mormorstiden! Gillar´t!!!!

5 kommentarer:

 1. Stort Grattis. Från och med nu kommer ingenting vara sig likt. Du kommer älska denna krabat på ett sätt som du aldrig har älskat någon förut. Hälsningar från en farmor med erfarenhet ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Ja! Har inte sett honom IRL bara på bild och hört honom som sagt… men jag är redan såld! Han flyttade in i mitt hjärta på en gång bara jag visste att han fanns i magen. Nu får jag uppleva det du redan gjort och jag ser fram emot det! Fantastisk känsla!!!

   Radera
 2. Vore konstigt om du inte var helt såld :) Besöksförbud i hemstaden också, men man fick ses i hisshallen. Men han är väl snart hemma :)

  SvaraRadera
 3. Grattis. Madde har fött sina barn på Huddinge. Där är det besöksförbud på salarna. Men föräldrarna kan ta emot besök ute vid hissarna. Och ta ut barnen dit också. Vet inte om det är speciellt hygieniskt och genomtänkt.

  SvaraRadera